Serap Çil’den Kılıçdaroğlu’na: “Desteklerin zamanında yapılması, anlamlarını korumaları açısından önemlidir.”

Serap Çil, dünkü tartışmada adının geçmesinin ardından bir paylaşım yaparak, o dönemde kendisine destek verilmediği için eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na sitem etti. İşte o paylaşım:

“Sayın Kılıçdaroğlu, öncelikle bir düzeltme yapmak isterim: Beyzbol sopası değil, golf sopasıydı. Eğer beyzbol sopası olsaydı, çok daha ağır bir yaralanma yaşardım, neyse ki değildi. Bazı destekler zamanında verildiğinde anlam kazanır. Desteğinizi o dönemde sunmuş olsaydınız, büyük olasılıkla bugün bu ithamlara maruz kalmazdınız. Umarım bundan sonra şiddet mağduru her kadının size ihtiyaç duyduğu anda yanında olursunuz. Yine de teşekkür ederim.”

Konuyla ilgili ilk ve son açıklamam budur. Yaşadığım şiddetin üzerinden 13 yıl geçti. Bu süre zarfında, kim Fatih Altaylı ile kavga etse, davamı gündeme getirdi. 13 yıl önce çok genç ve bilinçsiz bir kızdım, ancak şu an her şeyin farkındayım.

Kadına yönelik şiddet, sizin kavgalarınızda bir koz olarak kullanılmamalı. Şiddetin karşısında durmak ya da karanlık tarafta sessiz kalmak arasında bir tercih yapmalısınız. Dava sürecim boyunca, koşulsuz yanımda olan çok değerli siyasetçiler, hukukçular ve gazeteciler oldu.

Ancak bir de yaşadığım şiddeti ve dava sürecimi, Fatih Altaylı’ya karşı bir koz olarak kullanarak çıkar elde etmeye çalışan insanlar oldu. Sizin kirli dünyanızın bir parçası olmadığım için isimlerinizi açıklamayacağım. Özellikle aralarında hemcinslerim olduğu için bunu söylemekten utanıyorum. Ancak aynı şiddeti onlar yaşarsa, realist değil adil davranıp, onlara gösterilen şiddetin de karşısında olacağım. Kirli hesaplaşmalarınıza dahil olmayacağım. Şiddet uygulayan kim olursa olsun, şiddet görenin yanında durduğunuz temiz bir vicdan diliyorum herkese. Sevgiler.”

Yorum yapın

brownbook askmap businesssoftwarehelp Maps